Klassisk rallyradio under BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia

RALLYRADION SÄNDER

Klassisk rallyradio under BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia

Nu kan upplägget för årets rallyradio presenteras. Och det är ett rutinerat gäng som ger sig ut i etern. Rallyfansen kommer bjudas på klassisk rallyradio med sträckintervjuer i målen varvat med intervjuer och vad som händer på serviceplatsen och eventarenorna. Allt för att ge lyssnarna en helhetsbild av eventet.

VILKA SOM JOBBAR

Sebastian Bourghardt: Programledare och studioankare i rallyradion i SM sedan 10 år tillbaka. Även Rally Sweden senaste två åren. (SM-Brons i rallysprint 2019 🤘🏼)

Per Johansson: Rallyradioreporter sedan slutet av 90-talet. Senaste 10 åren i SM tillsammans med Sebastian, och Rally Sweden senaste två åren. (Tidigare BRUTALT snabb VOC-förare)

Christian Fryklund: Känd radioröst i Värmland. Bland annat från Rally Sweden i P4 och Midnattsolsrallyt.

 

VART MAN LYSSNAR

Via FM-bandet på KN Radio.

Karlstad med omnejd: 92,2 MHz

Sunne & Munkfors med omnejd: 100,6 MHz

Torsby med omnejd: 104,1 MHz

Webbradio: https://www.svenskbilsporttv.se/ 

 

TIDER

Fredag: 09:00-19:00

Lördag: 07:30-20:00

 

CITAT SEBASTIAN BOURGHARDT

“Vi ser mycket fram emot att få sända rallyradion från BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia. Rally är nästan synonymt med Värmland, och det ska bli otroligt spännande att förmedla och bevaka detta nya kapitel i rallyhistorien.”

“Vi tar ett lite nytt grepp om konceptet med rallyradion, och väver in serviceplatsen och eventarenorna i större utsträckning, vilket vi tror ska ge en helhetsbild av tävlingen för de som följer den både på plats och hemma i stugorna.” 

“Startfältet i EM håller absolut högsta klass, och med många hungriga svenskar på startlinjen kommer tävlingen bli en riktigt nagelbitare.”

 

CITAT GLENN OLSSON

“Från samarbetet som inleddes kring Rally Sweden i Umeå vet vi att kapaciteten finns och med det upplägg vi nu skapar där vår eventproduktion jobbar tätt tillsammans med radioproduktionen kan vi bjuda fansen på riktigt fin information ut i rallyskogen.”

 

OM BAUHAUS ROYAL RALLY OF SCANDINAVIA

I över femtio år har Rally Sweden hållit till i Värmland. Och i arvet efter Rally Sweden finns kompetens, kultur och inte minst stolthet i överflöd att bygga den fortsatta resan kring. Och här finns en av rallyvärldens mest ikoniska platser – Colin’s Crest.

Tillsammans skapar vi Skandinaviens största rallyfest med fart och spänning när Sveriges, Norges och Europas rallyelit gör upp i FIA European Rally Championship. En kunglig sommarfestival som kommer vara extra allt för såväl tävlande som publik.