want to know. need to know.

Hitta din biljett!

Läs om vilka biljettalternativ du har inför årets BAUHAUS Royal Rally och Scandinavia. En dag, sträcka eller arena, VIP eller hela tävlingen, du väljer själv hur du vill ha det. Men kom ihåg att vi inte säljer några biljetter ute på sträckorna.

Läs mer om och beställ biljetter och Flat Out Magazine arrow

GRATIS LOKALBUSSAR I KARLSTAD

Med rallybiljett eller festivalpass åker du gratis med Karlstadbuss, de orangea bussarna, under tävlingsdagarna.

Karlstadsbuss kör extraturer med linje 5 mellan Stora torget och Välsvikens handelsområde från 17-22 på torsdagen den 13 juni. Du kan också åka med linje 2 som kör enligt ordinarie tidtabell, linjen har längre restid än linje 5.

rally by bus arrow

AKTIVT OCH LÅNGSIKTIGT HÅLLBARHETSARBETE

Redan från start har Royal Rally haft de allra högsta ambitionerna för miljöarbete, och siktar på att gå i det främsta ledet för hållbarhetsutvecklingen när det gäller internationella motorsportstävlingar.

Och vårt fokus ligger såklart i arrangemanget – det vi kan påverka. Royal Rally är ett festivalkoncept som kombinerar EM-tävlingarna med liveband, mat, festligheter och upplevelser för alla.

Hållbarhet arrow

FOR THE MOST ROYAL EXPERIENCE

BAUHAUS Royal Rally körs på flera olika platser i Värmland men centralort och centrum med serviceplats och HQ är Karlstad. Tar du dig till Karlstad är det sedan lätt att ta dig vidare till de olika sträckorna och boenden med bil, lokaltrafik eller med de chartrade Rallybussarna.

Hitta hit arrow