Follow the fight for the throne

FOLLOW THE BATTLE LIVE!

Här hittar du det resultat, de senaste nyheterna och aktuella länkar för att följa varje sekund av striden om tronen.

följ live arrow

find your royal spot!

Häng med på en kunglig resa genom hertigdömet. Här hittar du sträckorna och tiderna som gäller för den andra upplagan av BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia.

En rallyfest som startar med torsdagens Qualifying Stage och nya SS1 Bauhaus, fortsätter med åtta sträckor på fredagen med ikoniska Colins Crest och avslutas med lördagens åtta sträckor och brutala Power Stage Mölnbacka. Välkommen till en rallyfest du inte vill missa.

Sträckor arrow

DET HÄR ÄR ERC

Intresset och satsningen från FIA på ERC-serien fortsätter. Och målet är en prestigefull serie med många konkurrenskraftiga deltagare, såväl med ett stort startfält av lokala förare på de olika deltävlingarna, som ett starkt internationellt fält av toppförare som satsar på totalsegern.

Det här är ERC arrow

RALLY LEGENDS

I Legends-klassen vill vi bjuda på historiens vingslag, skön nostalgi, minnen och härliga skrönor. Legendariska förare med ikoniska bilar som åter är ute och visar upp sig och känner på
hetluften. Nästan som på riktigt fast mycket roligare.

Legends arrow

royalty in town

Ett kungligt startfält väntas till Värmland den 13–15 juni 2024. Här presenterar vi toppnamnen löpande. Häng med och se till att du säkrar din biljett till sommarfesten.

Förare & team arrow

bilarna i erc

Alla bilar i alla rallyklasser styrs av strikta regler för att göra tävlandet så rättvist som möjligt, men ändå ge utrymme för egna inställningar och egna lösningar. Målet är dock att förarna och teamen ska tävla på så likvärdiga villkor det går.

bilarna arrow