BAUHAUS NEW TITLE PARTNER FOR ROYAL RALLY OF SCANDINAVIA

Nu är det klart, Sveriges deltävling i FIA European Rally Championship har funnit sin titelpartner. Från och med idag är det BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia som är tävlingens namn, något som kommer att speglas i eventets marknadsföring och kommunikation men även i själva genomförandet.

–  Vi känner oss hedrade att BAUHAUS vill sätta sitt namn på vår svenska deltävling i rally-EM. Samarbetet startas genast upp och vi ser en spännande resa framför oss, där vi under kommande år kan bygga en gemensam tillväxt på en i första hand svensk-norsk marknad. Rallyfansen är en händig målgrupp som matchar BAUHAUS kunder väl. Och i höst med ett nyöppnat varuhus i Karlstad finns närvaron även regionalt, säger rallyts vd Glenn Olsson.

–  BAUHAUS fortsätter att på olika sätt stötta motorsporten och rallykulturen i Värmland ligger oss varmt om hjärtat. För oss är detta ett naturligt steg för att skapa en djupare förankring kring vår nya satsning i Karlstad framöver, säger BAUHAUS marknadsdirektör Johan Saxne.

OM BAUHAUS ROYAL RALLY OF SCANDINAVIA

I över femtio år har Rally Sweden hållit till i Värmland. Och i arvet efter Rally Sweden finns kompetens, kultur och inte minst stolthet i överflöd att bygga den fortsatta resan kring. Och här finns en av rallyvärldens mest ikoniska platser – Colin’s Crest.

Tillsammans skapar vi Skandinaviens största rallyfest med fart och spänning när Sveriges, Norges och Europas rallyelit gör upp i FIA European Rally Championship. En kunglig sommarfestival som kommer vara extra allt för såväl tävlande som publik.