Så sänder Rallyradion från BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia

Givetvis är den populära rallyradion tillbaka när den andra upplagan av EM-tävlingen BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia avgörs i Värmland den 13 till 15 juni.

–Det är lika ärofyllt som det är roligt att få möjligheten att fortsätta sända rallyradion från BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia. Vi är så laddade man kan bli, och ser fram mot att ta lyssnarna genom årets tävling,säger Sebastian Bourghardt, programledare och producent för rallyradion.

Sändningarna från tävlingen startar på fredagsmorgonen och bevakar hela tävlingen tills målgång på lördag eftermiddag.

Rallyradion består av en rutinerad trio som lyssnarna bland annat hört från SM, VM i Rally Sweden och förra årets EM-rally i Värmland. Sebastian Bourghardt bemannar studion med reportrarna Per Johansson och Torsbysonen Christian Fryklund.

Likt 2023 kommer även eventarenan på serviceplatsen vävas in i sändningarna för att ta lyssnarna ännu närmare rallyt och det som händer där.

Precis som tidigare år sänds Rallyradion från BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia ut på FM-bandet i Värmland via Radio Fryksdalens frekvenser 100,6Mhz och 104,1Mhz.

– Rallyradio är såklart ett måste i skogarna och genom att integrera radioproduktionen med övrig mediaproduktion får vi ut oerhört mycket innehåll till våra arenor och till våra kanaler, säger Glenn Olsson, VD för BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia.

Sändningarna kommer även gå att lyssna på digitalt via www.svenskbilsporttv.se och www.rallyradion.se.

Sändningstider:
Fredag 14/6: 07:30-19:30
Lördag 15/6 07:30-19:30