Royal VIP experience!

OPENING THURSDAY

SS1 Bauhaus

SPEKTAKULÄR INVIGNINGSSTRÄCKA RUNT BAUHAUS KARLSTAD

Invigningsshow och unik förstasträcka vid varuhuset BAUHAUS i Karlstad.

Den knappt två kilometer långa startsträckan från Alster följer en lätt böljande och snabb rallyväg fram till Välsvikens shoppingcenter. Där fortsätter sträckan runt byggvaruhuset BAUHAUS och i hög hastighet förbi VIP-området för att senare komma ut i en rondell, innan de passerar mållinjen.

Bröderna Olsson dukar upp till fest

Här kommer finnas unika publikplatser och VIP-område där du kan följa målgången för premiärsträckan SS1 Bauhaus. Det blir Live-framträdande med Götz Kalas och överraskningar.

Direkt från grillen serveras en buffé och i den välfyllda baren finns möjlighet att beställa god dryck. Det blir mingel och intervjuer i VIP-området. Och fler överraskningar kommer att dyka upp under dagen.

Det finns även försäljning av merch från såväl WRC som Royal Rally. Allt inramat av den storstilade invigning av den andra upplagan av BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia.

Want to know need to know

NÄR?
Torsdag 13 juni 2024

VAR?
BAUHAUS, Välsviken Karlstad

PRIS?
1395 kr ink moms/pers

Biljetter arrow

Du får

VIP dagbiljett med tillträde till hela VIP-området med läktare och barområde, livemusik och uteservering. Lättare grillbuffé med en dryck. Fri entré till Royal After Rally vid Olssons Bazar i Inre hamn. Programtidningen Flat Out. Res gratis direkt till Välsviken med Stadsbussarna från Stora torget, Karlstad och andra platser.

Biljetter arrow
SUPER FRIDAY

Colin's Crest

IKONISK SOMMARFEST OCH REN RALLYACTION

Bara några meter från kanske världens grymmaste rallyupplevelse finns vårt ombyggda
VIP-område. Här får du en festivalupplevelse på gräddhyllan vid en av världens mest ikoniska
rallyarenor – klassiska Colin’s Crest.

På första parkett ser du våra svenska rallystjärnor
ta sig an ERC-eliten. Och showen fortsätter sedan med Rally Legends och klassiska bilar och förare som visar upp sig och sina vinnarskallar.

Frågan är som alltid, vem flyger längst över Colin’s Crest? Kan någon slå Øsbergs fantastiska 47-meters flygtur från förra året? På scenen körs blir det live-framträdanden och DJ. Dagens andra sträckor följer du med live-kommentator på storbildsskärmar.

Världsrekordförsök – MC v/s Rallybil

Kan en motorcykel flyga längre än en rallybil? Endurolegenden och flerfaldiga VM-medaljören Joakim Ljunggren tänker ta reda på det över krönet på Colin´s Crest. Den som är på plats får se …

Lucianoz på scen!

På scenen står den skönsjungande dansbandsstjärnan vi alla har väntat på. Han vill förmedla kärlek till alla ute i landet och få dagens barn att gilla dansband, få folkparkerna tillbaka och se folk dansa och finna lycka till hans musik.

Grillbuffé och bar

De vedeldade OFYR-grillarna är tända och laddade med läckerheter. Direkt från grillen serveras
en buffé under dagen och i den välfyllda baren finns möjlighet att beställa god dryck.

Det blir mingel och intervjuer i VIP-området. Och fler överraskningar kommer att dyka upp under dagen. Med abonnerade transferbussar blir resan tur och retur Colin’s Crest från Karlstad lika trevlig som smidig.

Want to know need to know

NÄR?
Fredag 14 juni 2024

VAR?
Colin’s Crest, Lövstaholm Sunne

PRIS?
1 795 kr inkl. moms/pers
2 095 kr inkl. moms inkl. transferbuss tor Karlstad
1 895 kr inkl. moms inkl. transferbuss tor Sunne
1 995 kr inkl. moms inkl. transferbuss tor Torsby

Biljetter arrow

DU FÅR

VIP Pass med access till hela VIP-området med de bästa platserna på Colin’s Crest inkl. barområde, nybyggd naturläktare med utsikt över rallyvägen, sittplatser kring baren och köket, toaletter mm.
Läcker buffé direkt från grillen samt en valfri dryck från baren. Day Pass som ger fri entré till rallysträckorna hela dagen. Programtidningen Flat Out. Fri entré till Royal After Rally vid Olssons Bazar i Inre hamn, Karlstad och du reser gratis med Karlstadsbuss under dagen.

Biljetter arrow
FINAL SATURDAY

Power stage

KUNGLIG AVSLUTNING NÄR TRONEN SKA ERÖVRAS

Här ska det avgöras och extrapoäng ska delas ut. Den utmanande sträckan SS13/17 Mölnbacka ska avverkas två gånger under dagen. Andra gången som avgörande Power Stage, med målgång för hela rallyt.

På första parkett ser du våra svenska rallystjärnor ta sig an ERC-eliten. Och showen fortsätter sedan med Rally Legends klassiska bilar och förare som visar upp sig och sina vinnarskallar.

Grillbuffé och Bar

Här erbjuder vi ett bekvämt VIP-område med härlig livemusik av Transfer samt en läcker grillbuffé och välfylld bar aldeles intill sträckan. VIP vid Power Stage Arena är en kunglig avslutningen på en härlig rallyhelg. Och sedan går bussarna direkt till Royal After Rally vid Olssons Bazar i Inre Hamn. Kombinera gärna med vår avslutningssupé.

want to know need to know

NÄR?
Lördag 15 juni 2024

VAR?
Power Stage Arena, Torsked Molkom Karlstad

PRIS?
1 395 kr inkl. moms/pers,
1 595 kr inkl. moms inkl. transferbuss tor Karlstad

Biljetter arrow

Du får

VIP-biljett med tillträde till hela VIP-området med läktare, barområde, livemusik och uteservering. Läcker grillbuffé med en dryck. Programtidningen Flat Out. Fri entré till Royal After Rally vid
Olssons Bazar i Inre hamn.

Välj buss som tillval så åker du enkelt ändå
fram till VIP-området. I Karlstad åker du gratis med stadsbussarna under dagen.

Biljetter arrow
Kontakt

Har du frågor eller funderingar?

Tveka inte att ta kontakt vid frågor eller funderingar:
Royal Rally Booking
booking@ercroyalrally.com
054-200 200